صبح امروز تغییرات به نسبت چشم گیری در قیمت های اعلامی بازار خودرو رخ داد و تمامی محصولات موجود به خصوص وارداتی ها گران شدند.

بازار خودرو در روزها و هفته‌های گذشته با نوسانات زیادی همراه بود و این تغییرات موجب شد تا فروشندگان و خریداران تقریباً هیچ تمایلی به خریدوفروش نداشته باشند و میزان معاملات به حد بسیار پایینی برسد.

یکی از مهم‌ترین علل افت میزان معاملات خودرویی، شروع مذاکرات میان ایران آمریکا و کاهش نرخ اعلامی برای دلار است. این مسئله موجب شده تا قیمت فروش خودروها در بازار آزاد با کاهش چشمگیری روبه‌رو شود و مردم نیز از ترس افت بیشتر خودروها اقدام به خرید از بازار نکنند. از طرفی دیگر فروشندگان نیز به دلیل احتمال به‌نتیجه‌رسیدن توافق میان ایران و آمریکا روزبه‌روز از قیمت‌های اعلامی خود کاستند تا در نهایت شاهد ریزش در بازار خودرو باشیم.

حال اما از صبح روز شنبه ۱۳ام اردیبهشت‌ماه، بازار خودرو دچار تحولی شده که افزایش قیمت‌هایی را به‌خصوص در بین محصولات وارداتی به همراه داشته است. در نتیجه رشدهای رخ‌داده اکثر خودروهای تولید داخل بین ۱۰ تا ۳۰ میلیون تومان نسبت به پنج‌شنبه هفته گذشته گران‌تر شدند.

در بین مونتاژی‌ها نیز فیدلیتی بیشتری صعود را داشت، حدود ۸۰ میلیون تغییر کرد و مجدداً به بیش از ۲ میلیارد تومان رسید.

بازار وارداتی‌ها اما داغ‌تر از همه بود؛ زیرا هوندا HR-V، کیا K5 توربو و جتا VS7 به ترتیب ۴۰۰، ۳۰۰ و ۲۰۰ میلیون بیشتر از هفته گذشته آگهی و معامله شدند.

نام خودرو قیمت هفته گذشته قیمت شنبه ۱۳ اردیبهشت
هوندا HR-V ۶,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۶,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
کیا K5 توربو ۶,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۶,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
جتا VS7 ۲,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ۳,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰

به‌طورکلی در پایان باید توصیه کرد که بهتر است مردم در این روزها از خریدها و معامله‌های هیجانی پرهیز کنند و با وسواس و دقت بیشتری خودروی مورد نظر خود را از بازار آزاد تهیه کنند. در نتیجه عدم هجوم‌بردن مردم به بازار، قیمت‌ها با رشد ناگهانی و حیرت‌آور روبه‌رو نمی‌شوند و مجدداً فنر بهای اعلامی در نمی‌رود.

منبع خبر: اسب بخار