شرکت آرین لیلا برای اولین بار شرایط فروش رسمی بی وای دی سیل ۰۶ با قوای محرکه پلاگین هیبرید و قیمت نهایی مشخص را در سامانه یکپارچه اعلام کرد.

نمایشگاه خودرو ۱۴۰۳ شهر تهران که در بهمن ماه سال گذشته برگزار شد میزبان شرکتی به نام آرین لیلا بود که به طور تخصصی قصد واردات و عرضه محصولات و مدل‌های مختلف بی وای دی را داشت.

این شرکت در غرفه خود مدل‌هایی نظیر هان، سانگ، سیل و… از برند بی وای دی را حاضر کرده بود که همگی آن‌ها جزو جذاب‌ترین محصولات کمپانی چینی مذکور هستند و در دنیا نیز فروش بالایی داشتند و دارند.

حال آرین لیلا تصمیم گرفته تا اولین شرایط فروش رسمی محصولات وارداتی خود را در سامانه یکپارچه اعلام کند و امکان خرید آن‌ها را برای مردم فراهم آورد.

در ادامه به سراغ جزئیات عرضه بی وای دی سیل ۰۶ با پیشرانه پلاگین هیبرید یا PHEV خواهیم رفت که به فوک چینی معروف است و می‌تواند با شارژ کامل باتری‌ها و باک پر حدود ۲۱۰۰ کیلومتر پیمایش داشته باشد.

شرایط فروش بی وای دی سیل

باتوجه‌به ۱۲امین اطلاعیه درج شده در سایت سامانه یکپارچه، مشتریان و علاقه‌مندان به خرید بی وای دی سیل ۰۶ پلاگین هیبرید می‌توانند از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۵ لغایت روز سه‌شنبه مورخ ۱۴۰۴/۱۱/۰۷ با مراجعه به سایت Salecars.ir، نسبت به قراردادن این سدان جذاب با مدل ۲۰۲۵ در اولویت‌بندی خود اقدام کنند.

نام خودرو بی وای دی سیل ۰۶ پلاگین هیبرید (PHEV)
مدل ۲۰۲۵
قیمت ۵,۶۰۸,۶۰۰,۰۰۰
تاریخ ثبت نام از یکشنبه ۵ بهمن تا سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴

مشخصات فنی و امکانات

از نکات و ویژگی‌های مثبت بی وای دی سیل پیشرانه پلاگین هیبرید آن است که موجب می‌شود تا خودرو بدون نیاز به شارژ باتری‌ها نیز بتواند به مسیر خود ادامه دهد. پیشرانه ۱.۵ لیتری بنزینی این سدان ۱۰۱ اسب بخار توان و ۱۲۶ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند و آن را به کمک توان ۲۱۸ اسب بخاری و گشتاور 260 نیوتن متری موتور برقی به گیربکس E-CVT و در نهایت به چرخ‌های جلو تحویل می‌دهد.

از مهم‌ترین آپشن‌های بی وای دی سیل می‌توان به رادار بین خطوط فعال، هشدار برخورد از جلو، هشدار ترافیک عقب، هشدار باز بودن درب‌ها، رانندگی خودران سطح ۲، ۶ ایربگ، دوربین ۳۶۰ درجه، کلاستر دیجیتال، مولتی مدیا 13 اینچی، کروز کنترل تطبیقی، چهار حالت رانندگی، صندلی‌های جلو برقی، هشدار صوتی به عابرین در زمان حرکت، سقف پانورامیک باز شونده، ورود بدون کلید و با NFC، استارت از راه دور، دوربین ثبت وقایع، صندلی‌های جلو برقی، دستیار صوتی، تهویه اتوماتیک دوکاناله و… اشاره کرد.

منبع خبر: اسب بخار