فولکس واگن از یک کراس‌اوور الکتریکی جدید به طول پنج متر برای بازار چین رونمایی کرده است که با نام آیدی یونیکس ۰۸ شناخته می‌شود و قرار است از سال آینده به فروش برسد.

فولکس‌واگن از یک کراس‌اوور الکتریکی جدید به طول پنج متر برای بازار چین رونمایی کرده است که با نام ID.Unyx 08 شناخته می‌شود و قرار است از سال آینده به فروش برسد.

فولکس آیدی یونیکس ۰۸

خودروی جدید فولکس، کراس‌اووری بزرگ با طراحی اسپرت است. شیشه جلوی خودرو به‌صورت شیب‌دار و پوزه خودرو گرد طراحی شده است. در قسمت جلویی، سبک طراحی چراغ‌ها بیش از آنکه بیننده را به یاد برند و سایر محصولات فولکس بیاندازد، کاملا مطابق با سلیقه چینی‌ها جلوه می‌کند.

چراغ‌های جلو از دو بخش تشکیل شده‌اند؛ چراغ‌های روشنایی روز (DRL) در قسمت بالاتر قرار گرفته‌اند و چراغ‌های اصلی در قسمت پایین‌تر تعبیه شده‌اند. البته این چراغ‌ها نیز در هماهنگی با دیلایت‌ها، به شکل نواری طراحی شده‌اند.

درهای جانبی فولکس‌واگن ID.Unyx 08 بدون قاب هستند و دستگیره‌های بیرونی درها به‌صورت مخفی‌شونده طراحی شده‌اند.

شایان ذکر است که تصاویر فضای داخلی Volkswagen ID.Unyx 08 هنوز منتشر نشده است.

همچنین به‌نظر می‌رسد این خودرو با توجه به ابعادش، یعنی طول کلی ۵ متر و فاصله محوری ۳.۰۳ متر، دارای سه ردیف صندلی باشد.

مشخصات فنی

خودروی ID.Unyx 08 بر پایه پلتفرم MEB فولکس‌واگن ساخته شده و در نسخه پایه از یک سیستم تک‌موتور محرک عقب با توان ۳۱۳ اسب بخار بهره می‌برد. نسخه‌های پیشرفته‌تر نیز به سیستم دو موتوره چهارچرخ محرک مجهز خواهند بود که توان ترکیبی آن‌ها به ۵۰۳ اسب بخار می‌رسد.

تولید فولکس واگن ID.Unyx 08 در قالب سرمایه‌گذاری مشترک JAC – Volkswagen در استان آنهویی چین انجام خواهد شد.

منبع خبر: اسب بخار