عرضه جاری خودروهای وارداتی می‌تواند فرصت مناسبی برای خرید خودرو باشد، به همین دلیل به سراغ معرفی ۵ خودروی باارزش سایت سامانه رفتیم.

طبق اطلاعیه اخیر سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی، متقاضیانی که قصد خرید خودروی وارداتی را دارند در این مرحله می‌توانند با وکالتی کردن حساب خود و بلوکه کردن مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان از میان گزینه‌های عرضه شده، اولویت‌بندی مدنظرشان را انجام دهند.

به همین دلیل در ادامه به سراغ معرفی ۵ خودرویی خواهیم رفت که در میان ۱۷ خودروی عرضه شده ارزش بیشتری دارند و می‌توانند گزینه‌های خوبی برای خرید باشند.

توجه داشته باشد ۵ خودرویی که قرار است در ادامه راجع به آن‌ها صحبت شود رتبه‌بندی نشده‌اند و اول یا آخر بودن آن‌ها در لیست دال بر باارزش‌تر بودن و یا بی‌ارزش‌تر بودن آن‌ها نیست.

۵ خودرو باارزش وارداتی

تویوتا لوین و کرولا

تویوتا لوین و کرولا از مهم‌ترین خودروهای وارداتی ایران اند که در مقایسه با بقیه محصولات، تعداد قابل‌توجهی از آن‌ها وارد و ترخیص شده است و همین موضوع موجب شده تا بازار بهتری داشته باشند. از آن جایی که این دو سدان فقط در طراحی ظاهری با یکدیگر متفاوت‌اند آن‌ها را در یک گروه قرار دادیم. در این سری عرضه خودروهای وارداتی هر دو تیپ توربو بنزینی و هیبرید لوین و فقط نسخه توربو کرولا حاضر و قابل‌خرید هستند.

لازم به ذکر است که در عرضه جاری خودروهای وارداتی، لوین و کرولاهای عرضه شده متعلق به شرکت آریاک کار هستند که در میان واردکننده‌های تویوتا به بازار ایران، بهترین و گسترده‌ترین خدمات پس از فروش را به مشتریانش ارائه می‌کند. از طرفی دیگر این شرکت اعلام کرده که خودروهای ثبت‌نام‌شده توسط مردم را در کوتاه‌ترین زمان و فقط پس از ۲۰ روز تحویل می‌دهد.

میتسوبیشی اوتلندر

یکی از بزرگ‌ترین خودروهای وارداتی عرضه شده در سامانه یکپارچه میتسوبیشی اوتلندر است که در عرضه جاری نسخه دو دیفرانسیل آن برای اولین‌بار در لیست خودروهای قابل‌فروش قرار گرفته است.

علاوه بر تیپ دو دیفرانسیل اوتلندر، نسخه تک دیفرانسیل آن نیز این سری عرضه شده است که البته ارزش خرید کمتری دارد و توصیه می‌شود تا طی اولویت‌بندی خود، دو دیفرانسیل‌ها در ارجحیت قرار دهید.

به طور کلی در مورد اوتلندر باید گفت که در روزهای اول حضورش در بازار با قیمت هایی فضایی آگهی می شد اما حالا تا حدودی قیمت آن منطقی شده و ارزش خرید پیدا کرده است.

آرین موتور پویا واردکننده این کراس بزرگ به بازار ایران است که خدمات پس از فروش گسترده‌ای به مشتریان خود ارائه می‌دهد و در زمینه واردات و ارائه خدمات محصولات میتسوبیشی، بهترین است.

کیا اسپورتیج لانگ

تقریباً همه نسل‌های اسپورتیج در بازار ایران مورد استقبال مردم قرار گرفتند و همیشه نیز جزو خوش فروش ترین خودروها بودند. باتوجه‌به این قضیه دو شرکت کوشا خودرو و هرمس خودرو نسل جدید کیا اسپورتیج را در سبد محصولات خود قرار دادند تا در بازار ایران عرضه کنند و به فروش برسانند.

در مورد اسپورتیج نسل جدید هم بهتر است بدانید که علاوه بر فاصله محوری و فضای درون کابین بیشتر، به امکانات و آپشن‌های جذابی نیز مجهز است. نکته مهم اما مربوط به پیشرانه و گیربکس این کراس‌اوور محبوب می‌شود که می‌تواند شتاب گیری خوبی را برای خودرو فراهم کند. گیربکس اسپورتیج لانگ ۲۰۲۴ از نوع ۸ سرعته اتوماتیک AT است و عملکرد بسیار خوبی دارد.

لازم به ذکر است که در شرایط فروش جاری سامانه یکپارچه اما این سری فقط کوشا خودرو نسخه لانگ اسپورتیج های خود را عرضه کرده است. این شرکت علاوه بر اسپورتیج، دیگر محصولات کیا را در سبد محصولات خود دارد و از خدمات پس از فروش گسترده‌ای نیز برخوردار است تا مشتریان برای تعمیر و سرویس خودروی خود با مشکل مواجه نشوند.

لاماری ایما هیبرید

نسخه هیبرید لاماری ایما با پیشرانه جدید و امکانات بیشتر به‌صورت وارداتی در بازار ایران عرضه می‌شود و هم اکنون نیز از طریق سامانه یکپارچه قابل‌خرید است. این کراس‌اوور وارداتی که می‌توان آن را جذاب‌ترین چینی بازار ایران دانست در مقایسه با بقیه هم‌رده‌هایش بسیار کم استهلاک است و به همین دلیل می‌تواند گزینه باارزشی برای خرید باشد.

شرکت آرین پارس موتور که در مونتاژ لاماری بنزینی عملکرد بسیار موفقی داشته، نسخه هیبرید لاماری را نیز وارد می‌کند و با ارائه خدمات پس از فروش گسترده، می‌تواند رضایت خریداران را به‌خوبی جلب کند.

برتری لاماری هیبرید در مقایسه با نسخه بنزینی فقط در بحث پیشرانه نیست؛ بلکه تیپ هیبرید و وارداتی این خودرو به امکانات رفاهی و ایمنی بیشتری نیز مجهز است و همین موضوع ارزش خرید این کراس‌اوور را بالا می‌برد.

نیسان کیکس

اگر به دنبال خرید یک کراس‌اوور جمع‌وجور و البته غیرچینی هستید بهترین گزینه برای شما نیسان کیکس وارد شده توسط شرکت نامی خودرو است. کیکس از امکانات رفاهی و ایمنی خوبی برخوردار است و از طرفی دیگر به‌خاطر موتور ۱.۵ لیتری‌اش، تعرفه واردات کمتری به آن تعلق می‌گیرد و نسب به نسخه وارداتی شرکت جهان نوین آریا، برای خریدار ارزان‌تر تمام می‌شود.

کیکس وارداتی در مقایسه با قشقایی از امکانات و آپشن های بیشتری برخوردار است، به بیانی دیگر کیکس فول تر از قشقایی وارد می شود.

از مهم ترین آپشن های نیسان کیکس می توان به فرمان کمکی برقی، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل پایداری الکترونیکی، HAC، کروز کنترل، سیستم پایش فشار تایرها (TPMS)، ۶ کیسه هوا، رادار هشدار برخورد از جلو، ترمز اضطراری، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار نقطه کور، هشدار خروج از خط، سیستم ترمز کمکی (BA)، صندلی ایزوفیکس، تهویه اتوماتیک، سیستم صوتی با ۴ بلندگو، مولتی مدیا 8 اینچی، استارت دکمه ای، سنسور دنده عقب، سانروف و دی لایت اشاره کرد.

به‌طورکلی اگر اطلاعات این خبر پاسخ سؤالات شما را نداد، می‌توانید با مراجعه به سایت خودروچی، درخواست مشاوره خود را ثبت کنید تا کارشناسان این مجموعه در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شما پاسخ دهند و در انتخاب خودرو به شما کمک کنند.

قیمت خودروهای وارداتی

نام خودرو قیمت پایه قیمت نهایی
میتسوبیشی اوتلندر دو دیفرانسیل H لاین ۲,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
میتسوبیشی اوتلندر دو دیفرانسیل M لاین ۲,۱۹۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
میتسوبیشی اوتلندر تک دیفرانسیل P لاین ۲,۲۱۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
تویوتا یاریس ۱,۵۳۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
اوپل کورسا ۱,۹۳۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
نیسان کیکس ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۴۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
کیا اسپورتیج لانگ ۲,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
اشکودا اکتاویا پرو ۱,۹۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲.۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰
(حدودی)
اشکودا کاروک ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲.۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰
(حدودی)
جی ای سی امکو هیبرید ۱,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲.۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰
(حدودی)
جی ای سی امپو هیبرید ۱,۷۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰
(حدودی)
تویوتا کرولا توربو ۲,۰۲۳,۸۰۰,۰۰۰
(قطعی)
۲.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰
(حدودی)

نیسان سیلفی پلاس

۱,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۲۳۰,۰۰۰,۰۰۰
(قطعی)
تویوتا لوین توربو ۲,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
تویوتا لوین هیبرید ۱,۹۵۴,۵۲۱,۰۰۰
(قطعی)
۲,۳۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
چانگان CS55 پلاس ۱,۳۵۶,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۱,۸۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)
لاماری هیبرید ۱,۶۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(علی الحساب)
۲,۲۰۰,۰۰۰,۰۰۰
(حدودی)