براساس شنیده ها، مونتاژ هاوال H6 در کارخانه بهمن موتور آغاز شده است.
پیشتر اعلام کردیم که بهمن موتور قصد دارد با ریبرند کردن نشان هاوال، خودروی هاوال H6 هیبرید را در ایران تحت برند شوال مونتاژ نماید. این اتفاق که قطعاً دلیل آن تحریم های خودرویی غرب علیه ایران است، چند وقتی است که در گروه بهمن کلید خورده و حالا طبق اخبار، مونتاژ این کراس اوور نیز به تازکی آغاز شده است. در ادامه نگاهی خواهیم داشت به خودروی شوال گروه بهمن.
مونتاژ هاوال در گروه بهمن
تولید این خودرو در دو رنگ سفید و مشکی به روش CKD انجام خواهد شد. شایان ذکر است که گروه بهمن از مدتی پیش برنامه مونتاژ و داخلی سازی هاوال H6 هیبریدی را تحت برند شوال در مرکز تحقیقات خود کلید زده و نمونه های اولیه آن را نیز تولید کرده بود. این خودرو در بخش ظاهری و جزییات عیناً با هاوال H6 هیبریدی یکسان بوده و تنها تفاوت آن تغییر لوگوهای نصب شده روی خودرو خواهد بود.
هرچند به نظر می رسد به دلیل شباهت حروف انگلیسی HAVAL و CHEVAL گروه بهمن این نام را برگزیده است، اما ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که این نام دقیقاً با همین سبک نوشتاری در زبان فرانسه به معنای «اسب» است.
محصولات دیگری از هاوال هم در راه است؟
خبرها حاکی از آن است که ایران خودرو با مدیریت بخش خصوصی برنامه دارد تا هاوال جولیون پرو را به بازار ایران عرضه کند. بنابر اطلاعات رسیده، جولیون پرو در ایران خودرو نیز تحت برند شوال معرفی خواهد شد. این یعنی هاوال H6 در بهمن باقی مانده و برادر دیگرش یعنی جولیون پرو به آبی پوشان جاده مخصوص می رسد.
مشخصات فنی هاوال H6
هاوال H6 هیبرید یا شوال گروه بهمن مجهز به یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ است که می تواند حداکثر توان ۱۴۷ اسب بخار و بیشینه گشتاور ۲۳۰ نیوتن متر را برای خودرو فراهم کند. موتور برقی در نظر گرفته شده برای این خودرو نیز ۱۷۴ اسب بخار توان و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را تولید می کند. در نهایت، توان و گشتاور موتور برقی و بنزینی از طریق گیربکس DHT مخصوص خودروهای هیبرید به چرخ های جلو تحویل داده می شود.
امکانات ایمنی و رفاهی هاوال H6
از مهم ترین امکانات و آپشن های این خودرو می توان به سیستم ترمز اضطراری اتوماتیک، سیستم BOS، ترمز پارک برقی و اتوهلد، شیبسنج، ۶ ایربگ، رادار نقطه کور، رادار DOW، رادار بین خطوط، کروز کنترل تطبیقی، هشدار تصادف از جلو و عقب، سیستم پایش خستگی راننده، اصلاح هوشمند لاین حرکتی خودرو پس از سبقت از خودرو طویل، ترمز اضطراری برای عابر پیاده و دوچرخه، رادار کمکی در ترافیک، صندلی برقی راننده و سرنشین، گرمکن و سردکن صندلی راننده و سرنشین جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، شارژر وایرلس، اتوپارک، کیک سنسور و صندوق برقی و هدآپ دیسپلی اشاره کرد.
منبع خبر: اسب بخار