شرکت برساوش فروش رسمی ۸ خودروی وارداتی برای جانبازان را به صورت ویژه و با شرایط مناسب آغاز کرد.
مدتهاست که واردات خودرو برای جانبازان آغاز شده و شرکتهای زیادی نیز برای عرضه محصولات ویژه این عزیزان اقدام کردند. در این میان اما شرکت برساوش تا کنون فعالیت ویژهای در این زمینه نداشته؛ زیرا تصمیم گرفته بود تا پس از تأمین و تهیه خودروهای ویژه جانبازان با نازلترین قیمت و موجود کردن آنها، فروش و عقد قرارداد با این عزیزان را آغاز کند.
در این راستا اخیراً شرایط فروش رسمی این شرکت در سایت barsavosh.co منتشر شده تا جانبازان واجد شرایط بتوانند ثبتنام خود را انجام دهند.
از مهمترین ویژگیهای فروش خودروهای جانبازی توسط برساوش این است که پرداخت مبلغ خودرو بهصورت سه مرحله خواهد بود تا خریدار فرصت لازم برای فراهمکردن آن مبلغ را داشته باشد.
برساوش چه شرایط ویژه ای را به مشتریان خود ارائه می دهد؟
شرکت برساوش شرایط مناسبی از جمله اخذ کمترین حقالعملکاری، واریز پیشپرداخت کمتر برای ثبتنام، اختصاص ۸۰ درصد سود طرح مشارکت به جانباز و فروش راو ۴ فول با کمترین قیمت را برای مشتریان خود و جانبازان معزز فراهم کرده است تا با خیال راحتتری نسبت به خرید خودرو اقدام کنند.
شرایط فروش جانبازان شرکت برساوش
در این طرح فروش ۸ خودرو جذاب عرضه خواهد شد که همگی آنها از دو برند تویوتا و کیا هستند. لازم به ذکر است که با توجه بیشتر بودن متقاضیان خرید خودروهای جانبازی ۵۰ تا ۶۹ درصد، ۵ خودرو برای این گروه از جانبازان معزز عرضه شده است.
بهتر است بدانید که شرکت برساوش موفق شد تا تویوتا راو ۴ هیبرید ۲.۵ لیتری دو دیفرانسیل (فول ترین نسخه) را با کمترین قیمت ممکن به کشور وارد کند و امکان ثبتنام آن را برای اولینبار برای جانبازان ۵۰ تا ۶۹ درصد فراهم آورد.
نام خودرو | درصد جانبازی |
تویوتا کمری ۲ لیتری (چین) | ۵۰ تا ۶۹ |
تویوتا ونزا (چین) | ۵۰ تا ۶۹ |
تویوتا وایلدلندر (چین) | ۵۰ تا ۶۹ |
تویوتا راو ۴ هیبرید ۲.۵ لیتری دو دیفرانسیل (چین) | ۵۰ تا ۶۹ |
تویوتا کمری ۲.۵ لیتری هیبرید (چین) | ۵۰ تا ۶۹ |
کیا اسپورتیج GDi (چین) | ۷۰ عادی |
کیا سورنتو (کره) | ۷۰ ویژه |
تویوتا هایلندر (چین) | ۷۰ ویژه |
متقاضیان خرید خودروهای وارداتی جانبازی از شرکت برساوش می توانند با مراجعه به سایت این شرکت barsavosh.co و پر کردن فرم ثبت نام، نسبت به خرید خودرو از این شرکت اقدام کنند.
تلفن تماس : ۱۸۵۲
منبع خبر: اسب بخار